вторник, 20 сентября 2011 г.

В ЦЕНТРІ КИЄВА ПІДСТРЕЛИЛИ ХЛОПЦЯ ЗА ФУТБОЛКУ «СПАСИБО ЖИТЕЛЯМ ДОНБАССА» (+ФОТО)

    19 вересня близько 18.00 у Києві на вул.Щекавицькій отримав вогнепальне поранення громадянин Андрій Орест, який ішов до офісу громадянського руху «Спільна Справа». Неподалік кінотеатру «Жовтень» йому перегородили дорогу двоє чоловіків і стали вимагати, щоб він зняв футболку з написом «Спасибо жителям Донбасса». 

    Уникаючи сутички Андрій пішов убік від нападників і за кілька секунд пролунав постріл. Куля пройшла навиліт через долоню лівої руки. В офісі «Спільної Справи» йому зупинили кров і наклали пов’язку, після чого звернулись по допомогу до медичної установи. 



    Андрій описує нападників як осіб середнього зросту, віком від 30 років, невиразної зовнішності, одягнутих у темні джинси та спортивні куртки. За його словами, таких складно вирізнити у натовпі чи зупинити на них погляд на вулиці. Поводились майже беземоційно, тому він зовсім не очікував такої розв’язки. 
    Громадянський рух «Спільна Справа» вважає цю подію безпрецедентною і такою, що свідчить про початок війни із застосуванням зброї проти будь-якого політичного інакодумства в Україні. «Спільна Справа» готує відкрите звернення до світової спільноти, до міжнародних правозахисних організацій, до вітчизняних та іноземних ЗМІ. 

Прес-служба громадянського руху «Спільна Справа»

1 комментарий:

Kidultforeva комментирует...

Есть сомнения, что это не из-за футболки - то что у нас президент-пидарас и так все знают.