пятница, 24 июня 2011 г.

Демократія потребує захисту!

Судилище над Тимошенко
    «Батьківщина» запрошує Вас до участі в мирному мітингу біля приміщення суду на захист демократії, проти перемоги диктатури в Україні. Судилище розпочинається 24 червня, о 9-00, в стінах одіозного Печерського суду столиці за адресою: Хрещатик, 42-а (станція метро «Хрещатик»).

    24 червня Янукович розпочинає судилище над Юлією Тимошенко. Він хоче усунути перешкоди на шляху до диктатури. Демократія потребує захисту.

    Формально Юлію Тимошенко «судитимуть» за те, що під час кризи виплатила пенсії - нібито за рахунок «екологічних» грошей. За те, що закупила автомобілі для сільської медицини, які вже врятували тисячі життів там, куди раніше медики не могли вчасно дістатися до своїх пацієнтів. «Судитимуть» за те, що під час спровокованої міжнародною газовою мафією загальноєвропейської газової кризи взяла на себе відповідальність і відновила газопостачання в Україну, врятувала людей від замерзання посеред лютої зими.
    Але ж насправді причини судилища над Тимошенко зовсім інші. Янукович хоче за будь-яку ціну прибрати Тимошенко, тому що саме її вважає головною перешкодою на шляху до тотальної і безповоротної кримінальної окупації України своїм кланом. Він боїться її через те, що твердо знає: вона його не боїться! Янукович переконався, що він ніколи не зможе домовитись з Тимошенко, що він не здатен її залякати, що йому не по силах її зламати. Залишилось одне – кинувши її за грати, захиститися від неї мурами в'язниці.

    Лише за півтора роки президентства Януковича його родина увійшла до сотні найбагатших людей в Україні. В кілька разів збільшилася кількість мільярдерів із партквитком Партії регіонів. Розплачуватися за їхнє красиве життя, яке «покращилося вже сьогодні», доводиться кожній українській родині: галопуючою інфляцією, шаленими цінами на житлово-комунальні послуги, підвищенням пенсійного віку, безробіттям, беззаконням, зубожінням, соціальною несправедливістю, приниженням мови і української національної ідентичності.

    За півтора роки їхнього урядування від них відвернулися навіть найзатятіші прихильники. На жодних чесних виборах народ більше не довірить їм владу. Саме тому вони будують політичну систему, в якій доля Януковича не повинна залежати від волі людей. Саме тому в Україні згортається демократія, йде тотальний наступ на права і свободи людей, зокрема, свободу слова. Саме тому розгортаються політичні репресії.
   
    Саме тому поставлено завдання №1 – знищити Юлію Тимошенко як головного політичного опонента, як головну перешкоду для Януковича на його шляху до тривалого панування в Україні, до приниження соціальних прав кожного громадянина України і національної гідності народу в цілому.

    Саме Юлію Тимошенко доля поставила на вістря спротиву кримінальному окупаційному режиму Януковича. Прийти 24 червня під стіни сумновідомого Печерського «суду» в Києві - це значить більше, ніж підтримати Тимошенко. Це означає прийти і захистити себе, своє майбутнє і майбутнє своїх дітей. Щойносьогодні вони приберуть Тимошенко, як вже завтра встановлять в Україні режим повного «беспредєлу». Буде негайно згорнуто навіть залишки демократії, а політичні репресії набудуть значно ширших масштабів. Переслідуватимуть кожного, хто матиме сміливість демонструвати невдоволення режимом Януковича.

    Судилище над Юлією Тимошенко вони хочуть провести в режимі бліц-кригу, за тиждень-два. Вирок вже написано і затверджено Януковичем. Зірвати їхній план зможете лише ви, якщо не залишитесь байдужими, якщо прийдете до Печерського суду захистити не Тимошенко, а своє майбутнє.

Комментариев нет: